Bo2 in alpha stages.

Call of Duty Black Ops Releases
ksxusman
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 9
Joined: Sun Sep 09, 2012 8:03 pm

Bo2 in alpha stages.

Postby ksxusman » Sat Jun 08, 2013 2:06 pm

magnet:?xt=urn:btih:D968973440118104853FC4EE2E1A867964269034&dn=t6-rel2
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ksxusman
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 9
Joined: Sun Sep 09, 2012 8:03 pm

Re: Bo2 in alpha stages.

Postby ksxusman » Sun Jun 09, 2013 8:12 am

Download and use it guyz it working but no one is online. I want to play :D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
c00ki
TeknoDog
TeknoDog
Posts: 51
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:10 pm

Re: Bo2 in alpha stages.

Postby c00ki » Sun Jun 09, 2013 1:00 pm

ksxusman wrote:Download and use it guyz it working but no one is online. I want to play :D


its only bots they havent started a master server for online its still being worked
User avatar
tekno1234
TeknoCow
TeknoCow
Posts: 87
Joined: Thu Dec 06, 2012 7:03 am
Location: In Your Mom Ass :)

Re: Bo2 in alpha stages.

Postby tekno1234 » Mon Jun 10, 2013 4:09 am

Yes we can play online.

Why you don't know how cause you haven't been on fourdeltaone.net cause you like to hack.

You can't hack on 4d1 Server you will get premium ban from the account + Ip.



And how you play online ( we need a good host server )

You can play with your friend on there forum if they were in your friend list.



Never try to hack cost you Premium Ban
User avatar
c00ki
TeknoDog
TeknoDog
Posts: 51
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:10 pm

Re: Bo2 in alpha stages.

Postby c00ki » Mon Jun 10, 2013 6:03 pm

tekno1234 wrote:Yes we can play online.

Why you don't know how cause you haven't been on fourdeltaone.net cause you like to hack.

You can't hack on 4d1 Server you will get premium ban from the account + Ip.



And how you play online ( we need a good host server )

You can play with your friend on there forum if they were in your friend list.



Never try to hack cost you Premium Ban


Uuuuuum.......
ksxusman
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 9
Joined: Sun Sep 09, 2012 8:03 pm

Re: Bo2 in alpha stages.

Postby ksxusman » Tue Jun 11, 2013 4:29 am

lol i thought only some of us has it so thats why i cant play with players. Also its with 4d1 after its release will tekno modify it to lan?
esoteric7t7
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sun Dec 19, 2010 3:18 am

Re: Bo2 in alpha stages.

Postby esoteric7t7 » Fri Jul 26, 2013 3:52 am

lol nope

Return to “Call of Duty Black Ops”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest