BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Call of Duty Black Ops Releases
jlear3
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 4
Joined: Sat Feb 12, 2011 10:20 am

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby jlear3 » Sat Feb 12, 2011 11:36 am

having the same problem as jovanpet :( will update if i find solution
adi52i
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Fri Feb 11, 2011 4:09 pm

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby adi52i » Sat Feb 12, 2011 2:51 pm

hey, first of all - thank you for this mod

I got a problem..
When I activate the boloader07.exe and press start I can get in to a game and play, but I have only the first 3 classes (of the game), it's like the mod hasn't been activated. (Eventhough I chose _ExpertCC_1.5.gsc).

How can i fix this?
seren666
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 5
Joined: Mon Nov 15, 2010 2:25 am

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby seren666 » Sat Feb 12, 2011 9:08 pm

Can't get the mod loader working, it just starts the game and blacks my screen with the exe running, it works fine without mods, but I can't play with those default weapons... Is there another way to change the default weapons or is it possible to re-install with only patch 3 and boloader v0.6 and mod loader working?
rebbon1337
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Fri Feb 11, 2011 11:17 pm

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby rebbon1337 » Sun Feb 13, 2011 5:58 am

FFS I GET THIS SHITTY ERROR SAYING: Exceeded limit of 256 'stringtable' assets.

What the fuck help me?!?!??!
cheatmagnet
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 3
Joined: Tue Dec 28, 2010 10:10 pm

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby cheatmagnet » Sun Feb 13, 2011 2:39 pm

jayceetee28 wrote:After clicking Save/Start I get a message:

"This version is not the most recent version available. Please visit itsmods.com to retrieve the latest version of ItsModsloader."

I can still play but now WITHOUT custom classes and kill streak.
Do we need to wait for update 5 on * or is there a fix to this?
Thanks!!!!

*This just happened today, I played Combat Training perfectly yesterday.


i have just the same problem... just downloaded the new version and it still doesnt work... :apc:
MrScorpion
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 9
Joined: Fri May 21, 2010 12:12 am

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby MrScorpion » Sun Feb 13, 2011 5:24 pm

Hi

there are something, i don't know how to explain it

always same players, also when i talk to them nobody answers!!!

inaddition their nicknames(all of them) starts with two capital letters!!!

finaly, the most wonderful thing, i can play it offline!!!!!!!!!

is it real or we are playing vs a computer?

infact we are playing vs a computer not vs a player
Last edited by MrScorpion on Mon Feb 14, 2011 10:22 am, edited 1 time in total.
adi52i
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Fri Feb 11, 2011 4:09 pm

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby adi52i » Sun Feb 13, 2011 6:49 pm

First of all, thank you for the mod...

But I can't play, the mod is loaded but i can't selet a class...

I open up the console and saw a lot of red warnings that said that there are some missing files,

What can I do?
jnskyliner34
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 4
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:43 am

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby jnskyliner34 » Mon Feb 14, 2011 5:52 am

kgrockermaki wrote:
Phil Casabon wrote:Ey guys i have a problem. When i start the BoLoader V 0.7 it says that the file
itsmodloader.dll is outdated and it says to go to itsmods.com and download the new version. But on this page there is just the program itsmodsloader and i can't use that...
Any suggestion to solve this problem??
Ty :tank:


Either disconnect the internet or block internet access for BlackOpsMP.exe AND BOLoader0.7.exe(or Itsmodsloader.exe) through Windows Firewall


doesn't work... still getting that message. :(

i don't want to totally disconnect from the internet because i have stuff in itunes downloading as well.
User avatar
Sora3100
TeknoCow
TeknoCow
Posts: 70
Joined: Sat Dec 04, 2010 11:41 pm
Contact:

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby Sora3100 » Mon Feb 14, 2011 7:23 pm

jnskyliner34 wrote:
kgrockermaki wrote:
Phil Casabon wrote:Ey guys i have a problem. When i start the BoLoader V 0.7 it says that the file
itsmodloader.dll is outdated and it says to go to itsmods.com and download the new version. But on this page there is just the program itsmodsloader and i can't use that...
Any suggestion to solve this problem??
Ty :tank:


Either disconnect the internet or block internet access for BlackOpsMP.exe AND BOLoader0.7.exe(or Itsmodsloader.exe) through Windows Firewall


doesn't work... still getting that message. :(

i don't want to totally disconnect from the internet because i have stuff in itunes downloading as well.


jnskyliner32 wrote:or block internet access for BlackOpsMP.exe AND BOLoader0.7.exe(or Itsmodsloader.exe) through Windows Firewall
Image
Alzri
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:38 pm

Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby Alzri » Mon Feb 14, 2011 10:15 pm

jnskyliner34 wrote:
kgrockermaki wrote:
Phil Casabon wrote:Ey guys i have a problem. When i start the BoLoader V 0.7 it says that the file
itsmodloader.dll is outdated and it says to go to itsmods.com and download the new version. But on this page there is just the program itsmodsloader and i can't use that...
Any suggestion to solve this problem??
Ty :tank:


Either disconnect the internet or block internet access for BlackOpsMP.exe AND BOLoader0.7.exe(or Itsmodsloader.exe) through Windows Firewall


doesn't work... still getting that message. :(

i don't want to totally disconnect from the internet because i have stuff in itunes downloading as well.


or you can use this modified loader instead of waiting for new loader :-P
viewtopic.php?p=31019#p31019

Return to “Call of Duty Black Ops”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest