It is currently Tue Sep 23, 2014 9:17 am



- - - - Chat! - - - -


Reply to topic  [ 454 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Next
 BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader 
Author Message
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Sat Feb 12, 2011 10:20 am
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
having the same problem as jovanpet :( will update if i find solution


Sat Feb 12, 2011 11:36 am
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Fri Feb 11, 2011 4:09 pm
Posts: 2
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
hey, first of all - thank you for this mod

I got a problem..
When I activate the boloader07.exe and press start I can get in to a game and play, but I have only the first 3 classes (of the game), it's like the mod hasn't been activated. (Eventhough I chose _ExpertCC_1.5.gsc).

How can i fix this?


Sat Feb 12, 2011 2:51 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Mon Nov 15, 2010 2:25 am
Posts: 5
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
Can't get the mod loader working, it just starts the game and blacks my screen with the exe running, it works fine without mods, but I can't play with those default weapons... Is there another way to change the default weapons or is it possible to re-install with only patch 3 and boloader v0.6 and mod loader working?


Sat Feb 12, 2011 9:08 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Fri Feb 11, 2011 11:17 pm
Posts: 2
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
FFS I GET THIS SHITTY ERROR SAYING: Exceeded limit of 256 'stringtable' assets.

What the fuck help me?!?!??!


Sun Feb 13, 2011 5:58 am
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Tue Dec 28, 2010 10:10 pm
Posts: 3
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
jayceetee28 wrote:
After clicking Save/Start I get a message:

"This version is not the most recent version available. Please visit itsmods.com to retrieve the latest version of ItsModsloader."

I can still play but now WITHOUT custom classes and kill streak.
Do we need to wait for update 5 on * or is there a fix to this?
Thanks!!!!

*This just happened today, I played Combat Training perfectly yesterday.


i have just the same problem... just downloaded the new version and it still doesnt work... :apc:


Sun Feb 13, 2011 2:39 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Fri May 21, 2010 12:12 am
Posts: 9
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
Hi

there are something, i don't know how to explain it

always same players, also when i talk to them nobody answers!!!

inaddition their nicknames(all of them) starts with two capital letters!!!

finaly, the most wonderful thing, i can play it offline!!!!!!!!!

is it real or we are playing vs a computer?

infact we are playing vs a computer not vs a player


Last edited by MrScorpion on Mon Feb 14, 2011 10:22 am, edited 1 time in total.



Sun Feb 13, 2011 5:24 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Fri Feb 11, 2011 4:09 pm
Posts: 2
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
First of all, thank you for the mod...

But I can't play, the mod is loaded but i can't selet a class...

I open up the console and saw a lot of red warnings that said that there are some missing files,

What can I do?


Sun Feb 13, 2011 6:49 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Sun Dec 12, 2010 11:43 am
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
kgrockermaki wrote:
Phil Casabon wrote:
Ey guys i have a problem. When i start the BoLoader V 0.7 it says that the file
itsmodloader.dll is outdated and it says to go to itsmods.com and download the new version. But on this page there is just the program itsmodsloader and i can't use that...
Any suggestion to solve this problem??
Ty :tank:


Either disconnect the internet or block internet access for BlackOpsMP.exe AND BOLoader0.7.exe(or Itsmodsloader.exe) through Windows Firewall


doesn't work... still getting that message. :(

i don't want to totally disconnect from the internet because i have stuff in itunes downloading as well.


Mon Feb 14, 2011 5:52 am
Profile
TeknoCow
TeknoCow
User avatar

Joined: Sat Dec 04, 2010 11:41 pm
Posts: 70
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
jnskyliner34 wrote:
kgrockermaki wrote:
Phil Casabon wrote:
Ey guys i have a problem. When i start the BoLoader V 0.7 it says that the file
itsmodloader.dll is outdated and it says to go to itsmods.com and download the new version. But on this page there is just the program itsmodsloader and i can't use that...
Any suggestion to solve this problem??
Ty :tank:


Either disconnect the internet or block internet access for BlackOpsMP.exe AND BOLoader0.7.exe(or Itsmodsloader.exe) through Windows Firewall


doesn't work... still getting that message. :(

i don't want to totally disconnect from the internet because i have stuff in itunes downloading as well.


jnskyliner32 wrote:
or block internet access for BlackOpsMP.exe AND BOLoader0.7.exe(or Itsmodsloader.exe) through Windows Firewall

_________________
Image


Mon Feb 14, 2011 7:23 pm
Profile WWW
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Sun Feb 06, 2011 11:38 pm
Posts: 2
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.7 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
jnskyliner34 wrote:
kgrockermaki wrote:
Phil Casabon wrote:
Ey guys i have a problem. When i start the BoLoader V 0.7 it says that the file
itsmodloader.dll is outdated and it says to go to itsmods.com and download the new version. But on this page there is just the program itsmodsloader and i can't use that...
Any suggestion to solve this problem??
Ty :tank:


Either disconnect the internet or block internet access for BlackOpsMP.exe AND BOLoader0.7.exe(or Itsmodsloader.exe) through Windows Firewall


doesn't work... still getting that message. :(

i don't want to totally disconnect from the internet because i have stuff in itunes downloading as well.


or you can use this modified loader instead of waiting for new loader :-P
viewtopic.php?p=31019#p31019


Mon Feb 14, 2011 10:15 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 454 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.