It is currently Sun Oct 26, 2014 8:07 am



- - - - Chat! - - - -


Reply to topic  [ 369 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Next
 BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader 
Author Message
TeknoGod
TeknoGod
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 9:29 pm
Posts: 457
Has thanked: 26 times
Have thanks: 56 times
Post BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
*******************************************
* BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader *
*******************************************
-- http://www.teknogods.com --

==Changelog==

0.6
- included advanced classes mod (thx holi60)
- included mod loader (thx SuperNovaAO)
- update 2/3 steamfix support
- Devmap support
- version check md5
- new GUI

0.5
- killstreak support (mod included)
- choose classes (mod included)
- use custom mods
- injector/modloader included (no external stuff needed)
- save name
- "console open key" can be changed

0.2:
- Initial Release

==NOTE==
- Requires Steamless Update #1 Executable!

==Support==
- Play Against bots and select settings.

==Usage==
1. Extract to Black Ops directory
2. Run from BOLoader.exe
3. Have fun!!!

==Caveats==
- Uses very crude way to send console commands (by WhiteLion)

==Support==
This release is beta quality. If something breaks, review any
pertinent comments on teknogods.com, then email me as a last resort.
Include all log files and a detailed description of problem and
how to reproduce it.

==Thanks==
Our community of course! :)
Make sure you also check out our StarCraft2 and Red Alert 3 Progress!

Enjoy.
-- WhiteLion
Questions or comments are only welcome

THIS SOFTWARE IS PROVIDED BY THE COPYRIGHT HOLDERS AND CONTRIBUTORS “AS IS” AND
ANY EXPRESS OR IMPLIED WARRANTIES, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED
WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE ARE DISCLAIMED.
IN NO EVENT SHALL THE COPYRIGHT OWNER OR CONTRIBUTORS BE LIABLE FOR ANY DIRECT,
INDIRECT, INCIDENTAL, SPECIAL, EXEMPLARY, OR CONSEQUENTIAL DAMAGES (INCLUDING,
BUT NOT LIMITED TO, PROCUREMENT OF SUBSTITUTE GOODS OR SERVICES; LOSS OF USE,
DATA, OR PROFITS; OR BUSINESS INTERRUPTION) HOWEVER CAUSED AND ON ANY THEORY OF
LIABILITY, WHETHER IN CONTRACT, STRICT LIABILITY, OR TORT (INCLUDING NEGLIGENCE
OR OTHERWISE) ARISING IN ANY WAY OUT OF THE USE OF THIS SOFTWARE, EVEN IF ADVISED
OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGE.


How to use/FAQ:
Which version do I need to run this:
- supports ONLY update 2/3 plus its fix ! NOT update 1 or update 1 fix
You got crashes with the game/console or something:
- You used the wrong update / game version / game fix with it!! (Dont ask me for details, use brain why I cant say more clear!)
EDIT: fatal error is a crash too. dont say you have the right update/fix and your game still crashes!! - you may have installed
it but forgot to use the fix or you have installed it and made some changes to your game caused by the "how-to-get-bots"-tutorials you used before. then reinstall the game and the update2/3+fix and try again!
The game needs steam:
- Not when you use the loader and right version/fix!
Game doesnt start when press something in menu:
- You dont have to start the game by clicking something in menu, you have to start it by hotkey (ALT + F10) !!
The console didnt open on ALT+F10:
- You did not choose/setup or enter the right key in "open console key" its the tilde key (the key under "esc")!
EDIT: you can add/enter an own (tilde)-key if yours is not in the defaultlist. so find out which is your key to open
console and enter in the loader then save/start!!!
when the console still will not be opened (manual will not work too!)
Go to your gamemenu and check if you did enable console (there is an option for it!)
The game seems freezed after ALT+F10:
- It needs some time to load thats normal
Where can you change weapons/streak stuff:
- Well, there are .gsc files in mod directory. make the changes in the mod you want to play (not in _rank.gsc!), then select it (custom MOD)!
I want play own/other mods. - how?
- Select them with "custom MOD" and play
My game doesn´t start when I press "save/start"
- reason 90% sure: your antivirus deletes/blocks the TeknoBO.exe !!
This file is a part of the tool. Its the loader which starts the game and makes some memory patches on the fly. If its blocked from executing then nothing happens.
- If the game will still not start then you dont use the right fix (update 2/3 - still the same(!))
What you can do to test if antivirus blockes/deletes the loader:
After pressing save/start look if this file (TeknoBO.exe) is in game-directory.
If not, your anitvirus deleted it! If its there try to execute it manual ... a window should be opened/game starts. If not, your anitvirus blocks it. Solution: put your gamedirectory to excludes of your anitvirus-soft/switch your antivirus-soft off and try again!

Teknogods members help members:
MrGoody wrote: For all the people who still have problems with their Alt+F10 not working
But on the Open console option thing at the Settings. every time you don't close BO like you should you get the message that BO wasn't closed the right way and if it wants you to run the game in safe mode. when you do this the open console option is put off again.


MD5 HASH:
Code:
BOLoader.exe
19912FF4F189372FB74BAA229B6D8BC6


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Thu Dec 09, 2010 2:57 pm

For this message the author WhiteLion has received thanks: 4 Bioshock2014 (Thu Jul 31, 2014 5:49 pm), dirtvip (Sun May 15, 2011 9:09 pm), heartbrokenz (Sun Jun 09, 2013 1:09 pm), shams (Sun Sep 28, 2014 6:07 am)
  Rating: 0.84%
Profile
TeknoRat
TeknoRat
Random avatar

Joined: Mon Oct 18, 2010 7:14 pm
Posts: 16
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
Hmm...
Good work but not working at my PC :(
"File BlackOpsMP.exe is not fixed update 1 or 2/3!"
But I already installed the Update 1 :(


Thu Dec 09, 2010 3:34 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Thu Dec 09, 2010 3:33 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
LordF2008 wrote:
Hmm...
Good work but not working at my PC :(
"File BlackOpsMP.exe is not fixed update 1 or 2/3!"
But I already installed the Update 1 :(


Ok I download too but I do not understand it must have the first crack, or should it have the latest updates udapte?


Thu Dec 09, 2010 3:46 pm
Profile
TeknoGod
TeknoGod
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 9:29 pm
Posts: 457
Has thanked: 26 times
Have thanks: 56 times
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
take the update 2/3 plus its fix not update1 (I took support for update 1 out but forgott to change message)


Thu Dec 09, 2010 3:49 pm
Profile
TeknoRat
TeknoRat
Random avatar

Joined: Fri Nov 26, 2010 7:40 pm
Posts: 14
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
how can i download this?
EDIT: oh there it is!, thank you!


Thu Dec 09, 2010 4:14 pm
Profile
TeknoGod
TeknoGod
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 9:29 pm
Posts: 457
Has thanked: 26 times
Have thanks: 56 times
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
wrong message fixed ;)

AlexEttels wrote:
how can i download this?

lol you need glasses ... look at bottom of first post!


Thu Dec 09, 2010 4:16 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Thu Jan 28, 2010 3:35 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
can somebody tell me where i can find update 2/3 ????

at gwarez.cc is nothing and google finds nothing too

(sry for bad eng XD)


Thu Dec 09, 2010 4:22 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Sat Nov 20, 2010 1:26 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
Hey
Great post, but 2 problems
1)Whenever I start the game, it immediatly minimizes, its not a big problem since I can just go back into it, but it is annoying
2) You say you included another mod (holio's) How do I play with it??? When I start the game the mod thats loaded is the default deathmax's playground, where's holio's??
Tx


Thu Dec 09, 2010 4:46 pm
Profile
TeknoGod
TeknoGod
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 9:29 pm
Posts: 457
Has thanked: 26 times
Have thanks: 56 times
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
FeVer4 wrote:
Hey
Great post, but 2 problems
1)Whenever I start the game, it immediatly minimizes, its not a big problem since I can just go back into it, but it is annoying
2) You say you included another mod (holio's) How do I play with it??? When I start the game the mod thats loaded is the default deathmax's playground, where's holio's??
Tx


1. dont know why ...hmm
2. try the button "custom MOD" and select holi60´s mod or any other


Thu Dec 09, 2010 4:53 pm
Profile
TeknoCricket
TeknoCricket
Random avatar

Joined: Thu Dec 09, 2010 4:42 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Post Re: BoLoader 0.6 - Black Ops Multiplayer Bot Loader
thank you guys :good:


Thu Dec 09, 2010 4:53 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 369 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.